En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

Kul dag!

Kategori: Pluggandet

SlöjdWorkshop stod det på programmet i går och senare på eftermiddagen hade vi seminarium på böckerna vi läst Hundra sätt att tänka på som handlar om Reggio Emilia och Konsten att lära barn estetik som tar upp dans/konst/musik etc. Roligast var hur som helst förmiddagen, kolla bara vad vi tillverkade




Detta är den vackra prinsessan. Jag gjorde undedelen & en klasskompis
bysten. Snygg böna, eller hur? ;)

Vad detta gick ut på var att gestalta en saga. Vi lyssnade på en vuxensaga, Sagan om den fule Manfred med Tage Danielsson http://web.telia.com/~u13106607/sagor.htm#manfred (där kan ni läsa den. (Men det är ingen barnsaga) Vi blev uppdelade i 4 grupper med runt 6-7 personer i varje. Sedan var det brainstorm som gällde för att komma fram till hur vi skulle arbeta och vad vi ville plocka ut ur sagan. Vi hade hejdlöst roligt helaklassen och presenterade senare våra alster och vad vi tänkt.  Här kommer resten av de andra gruppernas gestaltningar:







Böcker

Kategori: Malins alster