En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

Söndag - trött.

Kategori:

Har haft fullt upp. Igår var jag på 40-års fest. Väldigt god mat & trevligt folk. En toppenkväll helt enkelt.
 
Välkomstdrink...
 Och här följer lite bilder på vad jag pysslat med. Allt från gofika med vänner, jobb & annat. 
 
 
 
 Ha en bra söndag / tröttmalin ;-)
 
 
 
 

Musik renar själen från vardagens damm...

Kategori: Blackout Patrol

Lite bilder på en spelning vi Blackoutpatrol hade på Malåborg. Jag bakom synthen =D
Foto: Åsa Tåqvist
 
Bild: Pubkväll på borgen med Blackout Patrol :)
Från vänster: Nisse - bas. Fredrik "Frode" - gitarr. Kenneth - trummor. Fia - sång. Malin - synth. Matte - gitarr.
 
I går premiär - joggade/gick jag med en vänninga. 7km blev det. Målet är att joggandes ta oss runt hela sträckan. Och kanske till sist löpa? Var & tränade ikväll, funktionell styrka. Svettigt & jobbigt, men kul. Denna gång prövade jag att öka tyngden på vikterna. Och jag orkade!!! Wieho! Jag måste ju våga utmana mig själv. Det ska kännas & man ska grimasera & svetten lacka. Lär känna av det i morgon, är redan öm i kroppen.
 
Dags att hoppa in i duschen & sedan krypa till sängs & läsa klart min bok...
 
"Där orden tryter pratar musiken"
 

Glädje är att se livet genom en solstråle...

Kategori:

Ikväll blev det inga spontanutflykter. Fick ett ryck & gjorde hemmagjord pizza. Receptet på degen bli så god. Lägger ut det i morgon. 
 
Till pizzan gjorde jag en sallad som bl.a innehöll vindruvor & mozarella. 
 
Gonatt / pizzabagarn Stenberg 

Shwedish Blues Mafia Tour

Kategori:

Det blev en spontantrip för oss igår. Vi for till Norsjö & lyssnade på Blues. Var olika band som spelade samt gästartisten, Billy Bremner. Så trevligt med en spontangrej, bara så där runt 22 snåret en fredagskväll. Det var även otroligt mycket folk där.
 
Jag brukar inte lyssna på den typ av musik. Tycker det låter ganska trist & som en jämn smet för det mesta. Jag har väl kanske inte gett det en ärlig chans? Blues har ju en speciell rytm/takt. Måste säga att bandet Wolfman Jack fick mig på andra tankar. Grymt bra,  svängig & härlig musik. Började liksom spritta i kroppen & jag fick lust att dansa...
 
 
Igår natt då vi for hem började det TOKSNÖA!!! Superkul med sommardäck. Nu i morse då jag vaknade möttes jag av STRÅLANDE SOLSKEN!!! Galna aprilväder. Ge mig sommar...NU. 
 
Ha en bra lördag ♥

Fredag hela veckan...

Kategori:

Röda stövlar jag blir glad av. Kostade mig hela 75 riksdaler!  Jag älskar färg, vill inte alls ha trista gröna gummistövlar. Mina älskade vita söndernötta & välanvända stövlar med rosor på hamnade tyvärr på tippen.
 
 
Och så en glass på det...supergod!
 
Mer spännande än så blev det inte idag. 
Malin ♥

INSPIRATION

Kategori:

"Finns inget dåligt väder - Bara dåliga kläder". Vilket skitcitat! Snöade ute idag, BLÄ!!!  Kallt, blåsigt & otrevligt väder. :-( Men, jag vägrar dra fram vinterkläder & trotsar glatt galet aprilvädrer.  
 
Nu längtar jag efter...sommar, barfotafötter, solsken, mjukglass, jordgubbar, sena sommarkvällar, semester, Rosevin, fräknar, sandaler, grilla, sommarregn som smattrar mot hustaket (det är mysigt)....
Våra sommarkatter...
 
Nedan följer bilder från https://www.facebook.com/different.solutions.page/info Där finns bland annat fiffiga tips, lösningar & ideer på allt mellan himmel & jord. En del genomförbara, en del kan man bara drömma om...Jag fann även många roliga pyssel ideer.
 
Dessa armband gjorde jag en dag på jobbet. Lite förarbete krävdes, men så skoj barnen tyckte det var.
 
 
 
 
 
Så söta!
 
Haha...dessa kuddfodral gillar jag ;)
 
Så coolt & originellt.
Jag skulle inte alls ha någonting emot att softa i denna...
 
 
 
 
"Det är tur att lögner finns - tänk om allt man hörde var sant."
 
 

Dansa min docka...

Kategori:

Då så, dansade faktiskt några gånger igår, resten av tiden surrade jag bort med trevligt folk. Men...jag dansade & tränade Foxtrot. Nöjd med min insats, ja jag i alla fall ;) Dock var det lite väl snabb musik att hänga med i, 50-60 tals rock. Kul hade jag i alla fall. Mindre kul var att min klänning gled upp hela tiden då jag dansade. Och innan jag upptäckte det?!? Ohhh jisses amalia!!! Hello Malå, här viftar jag runt med rumpan i vädret. Nu var det (hoppas jag) bara underkjolen som hasade upp, resten var ju spets...dock genomskinligt. Suck! Men då vet jag det, var ingen "dansvänlig" klänning. Ont i fossingarna har jag... ajaj! Dansade in ett par nya skor igår kväll. Gick även hem i dem. Det känns idag. Men fina är de ♥
Och typiskt att jag var så illa tvunget att vakna kl 7 i morse. Men idag blir det inte många knop gjorda tror jag. Jag kan ju faktiskt ta mig en tupplur när som helst.
 
Middagsunderhållningen var riktigt bra. Mycket duktiga musiker. Otroligt god mat också, 3- rätters. En superbra & trevlig kväll med andra ord. 
 
Näe, tror jag minsann ska göra mig frukost. Känner mig grymt sugen på rostade mackor & Oboy...oh så gott!
 
Ha det gott/ gladmalin :-)