En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

”Läsning är för själen, vad gymnastik är för kroppen”

Kategori: Inredningsdrömmar

Tänk att få ha ett rum FULL med bara böcker? Hyllor överallt, bara böcker, böcker & böcker. Jag är en riktigt bokmal & kan läsa om samma bok 2 gånger, om den var bra vill säga. Sedan så har jag svårt för att kasta böcker.  Jag läser allt från kriminalromaner, faktaböcker, dikter, inredning, kokböcker etc etc. Böcker är inte enbart läsning, de är faktiskt vackra. Man kan inreda med böcker eller tapetsera med sidorna
 
Hur cool är inte denna trappa/bokhylla?
 
Färgsortera böcker, snyggt!
 
 
 
Rustikt & vackert
Platsbyggd vit bokhylla
Bra lösning att utnyttja ytan ända upp till taket & ovanför dörren
Bokhylla
 
Böcker, böcker, böcker. Härlig design!
 
Återigen, trappan kan fylla många funktioner. Bland annat som förvaring av böcker =) Men nu råkar vi inte ha en sådan trappa...
Bilder, Vardagsrum, Bokhylla, Trappa - Hemnet Inspiration
 
Och tröttnar man på sina böcker kan man ju alltid bygga en receptionsdisk, bord eller någonting annat. Denna häftiga receptionsdisk finns på ett bibliotek...någonstans i världen. Men vart?
Fann enbart denna info; TU Delft  architecture bibliotheek
 
information desk3 Library information desk in social paper architecture  with library Furniture desk book
 
Sen så trillade jag in på "Allt i hemmet - Inred med böcker" http://www.alltihemmet.se/Artiklar/INRED-med-bocker--15-nya-satt/ Helt klart värt en titt. OJ vad kreativ man kan vara med bokhyllan! Jag blir så inspirerad!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: