En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

Bilder

Kategori:

Fann några bilder jag fotat & redigerat. Det är ganska roligt att fota, önskade jag kunde mer om teknik, ljus & annat...
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen fann jag bilder på mina ÄLSKADE tamråttor, Alvin & Darvin. Hade innan dessa  2 tjejråttor Donna & Andrea. De små liven levde lääänge, längre än vad råttors livslängd normalt är. Usch vad jag grät då de dog, känslomänniska som jag är. Andrea fick cancer & avlivades hos en veterinär. Min dotter var den som fick i uppgift att ta med henne dit, jag fixade det inte. Så fånigt, eller? Veterinären skrev i "dödsattesten" att Andrea var en mycket fin & väl omhändertagen råtta, välskött! Dagen för besöket satt jag med henne i famnen & mina tårar föll. Det "ironiska" var att jag sade till våra 2 barn (ungdomar) att råttor har väldigt kort livslängd, (förbereda de på något "pedagogiskt vis" inför att vi inte skulle få ha de hos oss i så många år.) Kontentan blev att det var jag som grät & snyftade, ungdomarna tröstade. Men jag älskade mina tamråttor, smarta små djur.
 
Darvin sniffar runt
Alvin vill upp
Puss på dig kompis ;)
 
Kämpar på...jag ska upp!
 
Heja!
Nästan framme & Darvin vill också hänga på
Lätt som en plätt! Råttor är faktiskt otroligt renliga djur & tvättar sig ofta. Tja, inte med tvål då ;)
 
 
Alvin upptäcker att man kan dricka ur kranen.
Och så fann jag en bild på min FÖRSTA lax!!!! Flugfiske i Norge. Inte speciellt stor, däremot var min LYCKA stor
 
Det var allt för denna gång. // Malin
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: