En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

VFU...sista dan

Kategori: Pluggandet

Jag älskar att läsa med och tillsammans med barn. Efter 5 veckors praktik i årskurs 2 så var det dags att säga hejdå till barn & mentor. Avslutade så klart med en saga "Raketresan" som finns i läroboken "Försök med teknik" av Almqvist & Wiksell. Rekommenderar den VARMT!!! Eleverna arbetar just nu med stjärnor & planeter, så då tyckte jag denna berättelse passade bra. I Raketresan får barnen en magisk universumskula. Så klart ska "mina" elever få en också. Sagt & gjort, satt & pysslade & knåpade en kväll...
 
Gjorde en egen framsida
 
Och tillverkade egna universumskulor. Min mentor tipsade mig om det, istället för att köpa kulor. Bra idé, jag gillar ju att pyssla =)
 
Och vilken överraskning. Jag (och min kurskompis) fick varsin present av vår mentor. Så himla fin gest!! Kan man bli annat än glad & varm i hjärteroten
Te & choklad & mys &....
 
Berättelsen gick hem hos eleverna & den magiska universumskulan togs emot med glädje!!! Alltid trist att säga hejdå & jag kommer att sakna denna härliga klass. På måndag återvänder jag tillbaka till mitt jobb. SAKNAR ju mina förskolebarn som ATTAN & kollegor. Så det blir kul!
 
Ha de gott/ Malin
 

Jörgen Stenberg - Den ständige resenären

Kategori:

Kan varmt rekommendera denna blogg.  Mycket intressant läsning som är skrivet med en stor portion humor, tänkvärda debatter, betraktelser, historier & äventyr!
 
Som han själv skriver...
 
"Kroniskt nyfiken och ifrågasättande! Jag har oerhört svårt att köpa sanningar, bara för att de är på modet just för tillfället och är politiskt korrekta. Jag upplevs nog ofta som kontroversiell i mina uppfattningar, och det är inte ovanligt att jag hamnar på kant med olika grupperingar."
 
jorgenstenberg.se
 
 
Klicka in på...
 
 
Och Facebook...
 
 
 

Björkland

Kategori: Allmänt

Sambons barndomshem. Hit åker vi ibland. Stillsamt & underbart! Lite foton jag tagit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Livskvalité...
 
 

Våren som var...

Kategori: Allmänt

I april var jag på Malta. Så idylliskt & vackert. Nedan följer lite bilder jag tagit.
 
 
 
 
På väg ut & äta middag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Attackerad av en sjörövare ;)
 
 
 
Jag (till vänster) ligger & njuter vid polen
  
 
 
 

Spelningar med bandet. BLACKOUT PATROL

Kategori: Blackout Patrol

Helgen som var hade vi en spelning på en Kick-off. Huvudartisten var inte mindre än Pernilla Wahlgren. Attans så söt & liten hon var. Och vilken fantastisk röst! Lite småpirrigt att starta upp festen innan hon skulle uppträda. Ett annat Coverband kompande henne, V.I.P. Mycket duktiga & proffsiga artister. Det var lite oklart för min del om jag överhuvudtaget skulle kunna vara med. Några dagar innan åkte jag på förkylning & feber!!!! SHIT, absolut olägligt. Men, knaprade allt från Ipren, Sinova & drack mängder med honungste & bara vilade & vilade. Simsalabim, jag frisknade till! Phu...Lägger in lite bilder från andra spelningar. Och snart har vi en ny spelning på gång. Lördag  24/11 på Malåborg. Skitkul!
 
 En hel del jobb med att bära in all utrustning.
Soundcheck!
Sångerskan Fia & jag bakom Synthen...
 
 

Tiden går...

Kategori: Allmänt

Tänk vad ett skåp kan göra underverk. ÄNTLIGEN fann vi ett toaskåp. Vi har ju letat som galningar. Och detta var verkligen billigt, 1300kr. Det duger så länge det håller =) Före bild:
 
Och så efter:
 
Min smyckeslåda. Fynd på Dollar Store
 
Lite höstbilder. Lunch ute i det fria, härligt!