En helt vanlig annorlunda Malin

Denna blogg är i första hand till för att visa upp mina tillverkade alster som ex decoupage. Även recept, dikter, kläder och inredningsdrömmar slinker med. Jag kommer även att lägga ut foton jag tagit. Och snälla, respektera att mina dikter & foton är just mina. Ange källan om ni tycker om de & vill fara vidare med dem, tack på förhand =)

"All träning är som att sätta in pengar på banken, ju mer du sätter in nu ju mer kan du ta ut i framtiden"

Kategori: Träning

Är sedan ca 3 år medlem i Malås Gym Walk In.  I kväll blir det att träna ett nytt pass Afro Power Dance. Har hunnit vara med 1 gång, gäller att vara snabb & boka då det är väldigt populärt. Härlig rytmisk musik med mycket trummor. Snacka om lyckopiller för både kropp & själ. Själva dansen kändes inte speciellt tungt eller jobbigt. Tsts, dag 2 hade jag träningsvärk i muskler jag inte kännt av tidigare. Innan passet ska jag styrketräna. Jag har ett personligt utformat program för att träna upp kroppen & forma den. Söndagar är det med andra ord styrketräning & efter detta Afro Power Dance som gäller. OM jag hinner boka passet vill säga. Nedan följer mina favoritpass som jag tränar, har kopierat från Walk In´s hemsida. http://www.walkinmala.se/index.php
 
AFRO POWER DANCE (söndagar)
Ett pass till varma afrikanska rytmer,där man steg för steg bygger upp en dans med rörelser inspirerade från Afrikas kultur. Ett danspass med enkla, stora och kraftfulla rörelser, som utmanar både flås, styrka och rörlighet.
Vi dansar barfota, men du tillåts ha skor om du behöver dem för stöd, tex på grund av skada.
Afro power dance passar dom flesta, oavsett ålder, fysik eller koordinationsförmåga
 
Bilder: IKSU
 
På måndag blir det att träna funktionell styrka. Första gången jag var med fick jag jordens värsta träningsvärk dag 2, oh jisses!  Har tyvärr missat en massa pass pga andra saker. Men nu jädrar ska jag dit!
 
FUNKTIONELL STYRKA (Måndagar)
Funktionell träning inspirerad av de ryska gjutjärnsvikterna kettlebells.
Effektiv styrketräning som gör dina muskler smarta! Dessutom är flåset högt genom hela passet.
Superroligt!
 
Tisdag blir det 2 pass efter varandra. Det första är H.I.I.T & efter detta Total Dance. Anledningen att jag tränar två pass efter varandra är pga att jag ÄLSKAR båda & vill inte utesluta någon. Förra veckan provade jag att träna båda två, för att se om jag skulle orka. H.I.I.T är ju "bara" 30 minuter & den andra 1 timme. Det är ju två olika typer av träning & jag orkade faktiskt!!! Jag var till & med FULL av ENERGI på Total Dance!!! =) H.I.I.T är grymt tufft & intensivt, ett mördarpass helt enkelt. Första gången trodde jag att jag bokstavligen skulle kräkas. Men passet är otroligt givande, man kommer att både se & känna resultat fort. Det är en härlig känsla då man känner hur man blir  starkare & hur mycket mer man orkar varje gång. DESSUTOM ska denna typ av träning både bränna fett & bygga muskler samtidigt. H.I.I.T ska bränna fett 3 gånger mer underhudsfett än vanlig lågintesivträning. Fann information på http://www.muscles.se/hogintensiv-intervalltraning-for-dem-som-orkar/
 
H.I.I.T (tisdagar)
Hög. Intensiv. Intervall. Träning. med många hopp och tunga lyft. Vi kämpar oss genom intervaller, med en kort vila mellan varje intervall. Varje intervall är uppbyggd på samma sätt och är 4 minuter lång
Ett pass för dig som är träningsvan och har god fysik. Passets längd är max 30 minuter. Kom igen, utmana dig själv!
 
TOTAL DANCE (Tisdagar)
Total dans är ett zumba-inspirerat danspass där enkla grundsteg kombineras till en danskoreografi. Vi varvar snabba rytmer med lugnare, skrattar, svettas och har det jätte kul tillsammans!
 
Då jag får tid brukar jag även träna Total Tabata på onsdagar. Första gången jag tränade det tänkte jag, mhä det här är ju lätt som en plätt. Vi maxar allt i 20 sekunder & vilar 10 sekunder. ojojoj....misstag! Totalt slutkörd efter ett tag, & de 10 sekundernas vila kändes lika snabbt som att blinka med ögonen. Men ett mycket roligt pass. Dessutom är det skönt med pass (30 minuter) där man ger allt man har.
 
TOTAL TABATA
Intervallträning där man jobbar  med samma övning i maximalintensiva 20 sekunder och därefter vilar i 10 sekunder. Intervallerna upprepas åtta gånger under sammanlagt åtta låtar, varje låt innebär en ny intervall.
En funktionell träning där vi använder oss av kroppens egna vikt. Ett väldigt svettigt pass som tränar både kondition och styrka
 
Walk In är ett fint Gym. Kom & träna, det behöver man inte vara medlem för! Engångskort finns att köpa =)
 
  
 
 
 
 
Oj, vad jag gjorde rekalm för Walk In...men så är det ett bra gym & MYCKET duktiga, trevliga, inspirerande & peppande ledare. Tidigare tränade jag Box, tyvärr är de passen borttagna. Hoppas de kommer tillbaka igen.
 
Näe, nu är det dags att fånga dagen. Solen behagade att titta fram så det blir en powerwalk!
 
Ha det bra // Malin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: